Axiaal wandventilator (AW)

Ventilatoren voor utiliteitsbouw
Ventilatoren Utiliteitsbouw – afbeelding Axiaal wandventilator

Axiaal wandventilator AW

De axiaal wandventilator is, vanzelfsprekend, geschikt voor montage in de wand. De ventilatoren uit de AW-serie hebben aerodynamisch gevormde schoepen, een vierkante muurplaat en een beschermrooster aan de zuigzijde. Ze worden aangedreven door een buitenpoolmotor. Afhankelijk van het type varieert de maximale temperatuur van de te verplaatsen lucht tussen de 40˚C en 70˚C.

Specificaties

  • Aerodynamisch gevormde waaier
  • Buitenpoolmotor
  • Inclusief vierkante muurplaat
  • Muurplaat en aanzuig beschermrooster uit gegalvaniseerd staal met zwarte poedercoating (RAL 9005)
  • Regelbaar middels een transformator of thyristor
  • Te monteren in elke positie
  • Standaard kanaalaansluiting

Bijzonderheden

De axiaal waaier bestaat afhankelijk van het type, uit verzinkt staalplaat of gegoten aluminium en is voorzien van een zwarte poedercoating. De waaier is dynamisch gebalanceerd in twee vlakken conform DIN ISO 1940 part1, klasse G6,3. De motor wordt altijd voldoende gekoeld omdat deze in de luchtstroom is geplaatst. Beveiliging vindt plaats door de naar buiten gevoerde thermocontacten in de motor voor aansluiting op een motorbeveiliging.

Lucht- en drukgegevens

Weet u aan welke lucht- en drukgegevens de ventilator moet voldoen, dan selecteert u hier de gewenste wandventilator. In een pdf leest u dan alle technische specificaties, de bouwtekeningen en verdere informatie.

Ook elke wandventilator is nauwkeurig getest om vervolgens kant-en-klaar naar u te worden verzonden. Wilt u meer weten over onze service, de mogelijkheden om de wandventilator te modificeren naar uw wensen of heeft u vragen over deze ventilator? Bel of mail ons dan, we vertellen u graag meer.

Reacties zijn gesloten.