Axiaal buisventilatoren (AR)

Ventilatoren voor utiliteitsbouw
Ventilatoren Utiliteitsbouw – afbeelding Axiaal buisventilator AW

Axiaal buisventilator AR

De axiaal buisventilator AR is geschikt voor kanaalinbouw. Ze zijn daarvoor uitgevoerd met een rond ventilatorhuis met een normflens aan beide zijden. Deze AR-buisventilatoren hebben aerodynamisch gevormde schoepen en een beschermrooster aan de aanzuigzijde. De waaier wordt direct aangedreven door een spaninngsregelbare buitenpoolmotor. De te verplaatsen lucht mag een maximale temperatuur hebben tussen de 40˚C en 70˚C, afhankelijk van het type ventilator.

Specificaties

  • Aerodynamisch gevormde waaier
  • Spanningsregelbare buitenpoolmotor
  • Ronde behuizing en beschermrooster (aanzuigzijde): gegalvaniseerd staal met zwarte poedercoating (RAL 9005)
  • Regelbaar middels een transformator of thyristor
  • Elektrische verbinding in aansluitdoos op de motor
  • In elke positie te monteren
  • Standaard kanaalafsluiting

Bijzonderheden

De axiaal waaier is gemaakt van gegoten aluminium of verzinkt staalplaat en is afgewerkt met een zwarte poedercoating. De waaier is dynamisch gebalanceerd in twee vlakken conform DIN ISO 1940 part1, klasse G6,3. De motor is geplaatst in de luchtstroom en wordt hierdoor altijd gekoeld. Met de naar buiten gevoerde interne thermocontacten voor aansluiting op een motorbeveiliging wordt de motor beveiligd tegen oververhitting.

Lucht- en drukgegevens

In de tabel selecteert u op basis van de lucht- en drukgegevens de gewenste buisventilator. Een nieuw venster opent dan met een gedetailleerd overzicht van de technische specificaties.

Meer informatie?

Net als elke andere ventilator is ook de axiaal buisventilator getest voordat deze wordt verzonden. De ventilator is dan klaar om direct te worden geïnstalleerd. Heeft u vragen over onze service of wilt u bespreken hoe u de buisventilator kunt aanpassen aan uw wensen? Neem dan contact met ons op en we bespreken het graag met u.

Reacties zijn gesloten.