Ventilator in geluiddempende omkasting

Ventilatoren op maat gemaakt

Ventilator in geluiddempende omkasting

Een leverancier van producten en systemen om vervuilde binnenlucht af te zuigen en te filteren zoekt natuurlijk ventilatoren van hoogwaardig materiaal die exact afgestemd zijn op hun aanbod. Met de ventilatoren die wij voor hen ontwikkelden maken zij nu wereldwijd de lucht op werkplekken schoner, veiliger en gezonder.

Schone lucht op de werkvloer

Het afzuigen of filteren van vervuilde lucht is essentieel voor een gezond werkklimaat, maar het mag geen hinder opleveren op de werkplek. Daarom hebben wij de ventilatoren voorzien van een geluiddempende omkasting. Daarmee wordt het geluid sterk gereduceerd en is in de ruimte of directe omgeving geen sprake van geluidsoverlast.

Geluidsreducerende maatregelen voor ventilatoren

Natuurlijk zijn er meer bedrijven die ventilatoren gebruiken zonder dat ze last willen hebben van het bijbehorende geluid. Wij lossen dat eenvoudig op met op maat gemaakte geluidsreducerende maatregelen voor ventilatoren.


Geluiddempende omkasting tbv een centrifugaal ventilatorExploded view geluiddempende omkasting tbv een centrifugaal ventilatorVentilator in geluiddempende omkasting in een filter systeem


Meer weten over geluidsreductie in ventilatiesystemen?

Zoekt u betrouwbare ventilatoren die weinig geluid produceren? Wij zijn u dan graag van dienst. Met een standaard of een op maat gemaakte ventilator in een geluiddempende omkasting of met een geluiddempende aanpassing om het geluid te reduceren. Voor meer informatie of een verkennend gesprek kunt u Ventilatoren met geluiddempende omkasting op maat gemaakt. opnemen.

Reacties zijn gesloten.