Vrijlopende ventilator voor koeling datacenter

Ventilatoren op maat gemaakt

Ventilator voor koeling datacenter

Datacentra hebben veel koeling nodig en dus ook betrouwbare ventilatoren om die centra ongestoord te laten functioneren. Onze opdrachtgever vond bij Slingerland Techniek uit Amersfoort de expertise om deze ventilatoren te realiseren.

Vrijlopende ventilator

Voor een producent van technieken in datacenterkoeling ontwikkelden wij een vrijlopende ventilator op maat met opgebouwde besturing. Deze worden in ons magazijn geassembleerd en volledig getest op alle functies alvorens ter plaatse te worden geïnstalleerd.
Recirculeren van geconditioneerde koellucht

De toepassing van deze ventilatoren is het recirculeren van geconditioneerde koellucht door de serverruimtes van het datacenter en het verplaatsen van de buitenlucht waarmee het systeem wordt gekoeld. Meer informatie over de technieken om datacentra te koelen vindt u bij KyotoCooling.

Recirculeren van geconditioneerde koellucht

 


Vrijlopende ventilator met opgebouwde besturingVrijlopende ventilator met opgebouwde besturing ingebouwd in koelsysteem


Meer weten?

Heeft u ook te maken met het koelen van servers, serverruimtes, datacentra of andere locaties waar koele lucht essentieel is? Vraag ons dan eens om mee te denken. Wij realiseren effectieve, verantwoorde en betrouwbare oplossingen in ventilatie. Zodat uw bedrijf of afnemer gerust verder kan.

Reacties zijn gesloten.