Centrifugaal ventilator uit rvs en kunststof

Ventilatoren op maat gemaakt

Centrifugaal ventilator van rvs en kunststof

Een toeleverancier van de glastuinbouw garandeert producten met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. De ventilatiesystemen die zij leveren en die in de kassen gebruikt worden, moeten dus ook betrouwbaar, robuust en solide zijn. Slingerland Techniek uit Amersfoort heeft daarvoor deze ventilatoren ontwikkeld en in productie genomen.

CO₂ doseren in kassen

De gewenste ventilator moet het CO₂ uit rookgassen van een ketel of WKK-installatie doseren in de teeltruimte van de kassen zodat de groei van de planten wordt bevorderd. Voor dit doel hebben wij een ventilator ontwikkeld en gemaakt uit RVS met een kunststofgelaste behuizing. Deze ventilatoren worden speciaal voor deze klant geproduceerd en geassembleerd. Vanzelfsprekend worden ze voorafgaand aan aflevering eerst stuk voor stuk getest.


Ventilater uit RVS en kunststofInstallatie met ventilatoren RVS en kunststof


Wilt u ook ventilatoren op maat gemaakt?

Net als dat deze opdrachtgever een heel specifiek doel voor ogen had waarvoor wij ventilatoren op maat hebben ontwikkeld, heeft u dat wellicht ook. Gebruikt of verkoopt u ventilatiesystemen dan zorgen wij dat ze precies aangepast zijn voor uw locatie of het beoogde doel. Zodat u een optimaal rendement met uw ventilatie realiseert. Wilt u daar meer over weten? Plan dan eens een gesprek met een van onze deskundige medewerkers voor meer informatie en een advies op maat.

Reacties zijn gesloten.