klantspecifieke ventilatoren

Ventilatoren op maat gemaakt
Vrijlopende ventilator met opgebouwde besturing
Exploded view geluiddempende omkasting tbv een centrifugaal ventilator

Ventilatoren op maat gemaakt

Heeft u één of meerdere ventilatoren nodig die niet standaard beschikbaar zijn? Dan neemt u contact op met Slingerland Techniek in Amersfoort. Met hoogwaardige materialen en een diepgaande kennis van zaken maken we regelmatig ventilatoren op maat voor heel diverse toepassingen en heel uiteenlopende branches.

Original Equipment Manufacturer OEM

Bij ons zijn veel ventilatoren uit voorraad leverbaar. En indien gewenst kunnen we deze modificeren naar uw wensen zodat het geschikt is voor uw situatie. Maar aanpassingen aan standaardventilatoren zijn niet altijd voldoende. Is dat het geval, dan kiest u voor Original Equipment Manufacturer, OEM. Ventilatoren op maat gemaakt in kleine tot grote hoeveelheden. U vraagt en wij zorgen dat de gewenste ventilatoren gaan draaien.

Optimale service, altijd

Onze service stopt niet bij het enkel uitwerken en produceren van de gewenste ventilatoren. Wij blijven met u meedenken, controleren de situatie ter plaatse, meten de prestaties van de ventilatoren en stellen continu bij om een beter rendement te realiseren. En zijn er veranderingen in uw toepassing waardoor de ventilatoren niet meer optimaal renderen? Ook dan kijken we met u mee hoe we de ventilatoren kunnen aanpassen zodat ze voor u weer het maximale resultaat behalen.

Ventilatoren doormeten

Heeft u ventilatoren maar twijfelt u of ze wel optimaal presteren? Dan meten we dat graag voor u door met onze eigen apparatuur waarmee we zowel de luchtopbrengst als het geluid kunnen meten en beoordelen.

Oplossingen in ventilatie

Wij bedenken met en voor u de beste oplossingen in ventilatie. Oplossingen waarbij energie, milieu, warmte en geluid vanzelfsprekend centraal staan. Zodat u altijd met de beste materialen het maximale rendement uit uw ventilatiesysteem haalt.

Neem contact op voor ventilatoren op maat

Heeft u ook ventilatoren nodig voor een project waar het standaard aanbod niet in voorziet? Of zoekt u ventilatoren die energie-, milieu- en geluidsvriendelijker zijn dan wat er nu is? Neem dan eens contact met ons op. Onze medewerkers zijn deskundigen in ventilatie-oplossingen en denken ook graag met u mee!

Reacties zijn gesloten.