Over ons

AA
Bedrijfsimpressie kantoor

Ventilatoren van Slingerland Techniek uit Amersfoort

Slingerland Techniek uit Amersfoort is de specialist in ventilatoren. Met jarenlange ervaring in ventilatiesystemen en luchtverplaatsing en met medewerkers die over een ongekende expertise beschikken, leveren wij uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal die geschikt zijn voor uw locatie en uw doeleinden.

Nauwkeurig getest en geheel geassembleerd

Elke ventilator wordt nauwkeurig getest voor verzending. Is het niet mogelijk om de ventilator al geheel geassembleerd af te leveren, dan begeleiden we de montage van de ventilator bij u ter plaatse. Daarnaast kunnen we op locatie metingen verrichten aan het ventilatiesysteem of aan de ventilatoren. Met eigen meetapparatuur voeren we lucht- en geluidsmetingen uit en kunnen ter plaatse balanceren. Zo werken we altijd aan ventilatiesystemen die optimaal presteren, precies zoals u verwacht.

Ventilatie, filteren, verwarmen of koelen van lucht

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elk gewenste uitvoering. Van staal tot rvs of kunststof, voor de industrie, machinebouw, utiliteitsbouw of een andere branche. Veel is uit voorraad leverbaar en modificaties zijn altijd bespreekbaar.

Op maat gemaakte ventilatoren

Heeft u een project of toepassing met specifieke wensen? Dan is een op maat gemaakte oplossing in ventilatie vaak het beste. Wij denken met u mee en creƫren het ventilatiesysteem dat het meest geschikt is voor uw wensen, de locatie, optimaal functioneert qua rendement en die voldoet aan de eisen van geluid, energie en warmte.

Betrouwbare leverancier

Als betrouwbare en kwalitatieve leverancier van ventilatoren kunt u bij ons altijd rekenen op:
– Ventilatoren van uitsluitend hoogwaardig materiaal
– Betrouwbare levertijden; afspraken worden nagekomen
– Hoge serviceverlening door al onze medewerkers
– Oplossingsgerichte aanpak bij zowel modificaties als nieuw te ontwikkelen systemen
– Grote voorraad voor snelle levering van ventilatoren en losse onderdelen

Eens kennismaken?

Wilt u ook de luchtstromen naar uw hand zetten met ventilatoren waar u op kunt rekenen? Die voldoen aan uw wensen en eisen en de actuele wet- en regelgeving? Laten we dan eens kennismaken. Want wij bedenken ook graag voor uw bedrijf of uw project de beste energie-, geluids- en milieuvriendelijke oplossingen in ventilatoren.

Reacties zijn gesloten.