Industrieventilatoren, van Slingerland Techniek BV Amersfoort

Industrie ventilatoren

Industrieventilatoren

Industrieventilatoren worden in verschillende toepassingen gebruikt. Voor welk doel u ook een ventilator wenst, wij kunnen het leveren. Uit voorraad, geproduceerd conform uw specificaties of geheel gemodificeerd naar uw wensen.

Alle gewenste ventilatoren

Wij leveren onder andere de volgende ventilatoren:
• centrifugaal ventilatoren (enkel en dubbel aanzuigend),
• axiaal,
• direct of indirect aangedreven met v-snaren of koppeling,
• van staal, rvs, aluminium of kunststof,
• voor lage en/of hoge temperaturen,
• t.b.v. binnen- of buitenopstelling
• voor ATEX (explosie gevaarlijke) zones 1, 2, 21 en 22
Voor al deze ventilatoren kunnen wij ook de gewenste bijbehorende accessoires leveren.

Assembleren en testen

Alle ventilatoren worden na assemblage altijd getest in ons magazijn. Hier worden de algemene werking, opgenomen stroom en trillingen gecontroleerd zodat we zeker weten dat de ventilator voldoet aan de gestelde eisen. Pas na goedkeuring wordt de industrieventilator geheel geassembleerd naar u of de opgegeven locatie, verzonden.

Modificaties

Bij Slingerland Techniek leveren we al jarenlang ventilatoren voor industriële toepassingen. Veelal uit voorraad maar ook heel vaak in overleg om het op maat te maken. Wilt u een standaarduitvoering modificeren zodat het geschikt is voor een specifieke toepassing? Of heeft u de specificaties uitgewerkt waaraan een industrieventilator moet voldoen? Onze medewerkers bezitten alle benodigde expertises en staan klaar om voor u de beste oplossing te bedenken.

Kunststof ventilatoren

Behalve de bekende ventilatoren van staal of rvs hebben wij ook industrieventilatoren geheel van kunststof in ons assortiment. Deze kunststof ventilatoren zijn bijzonder geschikt voor sectoren waar agressieve, zure en bijtende dampen afgevoerd moeten worden die schadelijk zijn voor staal of zelfs roestvrij staal.

Nog meer ventilatoren of ventilatoren op maat?

Het aanbod dat u hier op onze website ziet is niet het volledige overzicht. Wij kunnen veel meer types leveren zoals v-snaar gedreven uitvoeringen, en maken regelmatig ventilatoren op bestelling. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een modificatie bespreken? Bel of mail ons dan. We helpen u graag aan een passende oplossing.

Reacties zijn gesloten.